rapantzikos insurance

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Τα μηνύματα κρυπτογραφούνται και φτάνουν σε εμάς με εμπιστευτικότητα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email ή να μας τηλεφωνήσετε για οποιοδήποτε ζήτημα

210 4654960

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που συχνά απασχολούν τους ασφαλισμένους.

Καλέστε την “ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ” στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο ασφαλιστήριό σας, προκειμένου να έρθει ο ειδικός συνεργάτης της Ασφαλιστικής σας Εταιρίας επί τόπου.
Εάν υπάρχουν τραυματισμοί, καλέστε αμέσως την Αστυνομία.
Εάν υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές κι η περίπτωσή σας εμπίπτει στο Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (θα ενημερωθείτε και από τον ειδικό συνεργάτη της Φροντίδας Ατυχήματος) συμπληρώστε ένα έντυπο Φιλικής Δήλωσης μαζί με τον άλλο οδηγό.
Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με αλλοδαπό όχημα
– Καλέστε αμέσως την Τροχαία για να καταγράψει το ατύχημα
– Καλέστε την “ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ”
– Κρατείστε οπωσδήποτε αντίγραφο της Πράσινης Κάρτας.
Την επόμενη εργάσιμη ημέρα επικοινωνήστε στο +30-210-4640873, ή στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης της Ασφαλιστικής σας Εταιρίας, για περισσότερες διευκρινίσεις και χειρισμό της υπόθεσής σας.

Εάν το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί, έπειτα από ατύχημα ή βλάβη, και έχετε την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας τότε μπορείτε να καλέσετε όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο που σας έχει δοθεί. Χρειάζεται να δώσετε:

 

Τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας.
Την ακριβή δ/νση του σημείου που έχετε ακινητοποιηθεί.
Εάν καλείτε από κινητό ή υπεραστικό, να τους δώσετε το τηλέφωνό σας, ώστε να σας καλέσουν αμέσως πίσω, για την συνέχιση της εξυπηρέτησής σας.

Απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποζημιωθείτε από ανασφάλιστο όχημα είναι να πιστοποιείτε η υπαιτιότητα του άλλου οχήματος με σαφή τρόπο σε χαρτί δημόσιας αρχής (π.χ. δελτίο τροχαίας).

 

Η διαδικασία διαφέρει απ τον αν χρειαστείτε έκτακτη ή προγραμματισμένη νοσηλεία.
Στα έκτακτα περιστατικά τηλεφωνείτε στο συντονιστικό κέντρο της εταιρίας σας ή στο γραφείο εισαγωγών κάθε νοσοκομείου δίνεται τα στοιχεία της ασφαλιστικής και ενημερώνουν οι ίδιοι εάν είναι συμβεβλημένο το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Στη περίπτωση της προγραμματισμένης νοσηλείας καλό είναι από πριν να ενημερωθεί η ασφαλιστική σας για το πότε θα πραγματοποιηθεί κι το είδος της προκειμένου να αξιολογηθεί και να δοθεί η έγκριση όταν χρειαστεί.
Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό θα ήταν να έρθετε σε επικοινωνία με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο και να έχετε μαζί σας την κάρτα νοσηλείας, το βιβλιάριο ή τον ΑΜΚΑ σας καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα

Η συχνότητα πληρωμής των ασφαλίστρων ποικίλει αναλόγως την ασφαλιστική που συνεργάζεστε και το προϊόν που έχετε αγοράσει. Στις περισσότερες φορές η ετήσια καταβολή στα συμβόλαια ζημιών έχει κάποια έκπτωση σε σχέση με την εξάμηνη ή την τρίμηνη. Επίσης καταβολή ασφαλίστρων γίνεται και με το μήνα μέσω πάγιας χρέωσης πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού.

Σαφώς και μπορούμε να προσθέσουμε εξαρτώμενα μέλη σ ένα υφιστάμενο νοσοκομειακό πρόγραμμα αλλά καλό θα ήταν να ρωτήσετε πρώτα τη γνώμη του ασφαλιστικού σας συμβούλου εάν αυτή η προσθήκη είναι προς ώφελός σας.

Κάθε ασφαλιστική συνεργάζεται με συγκεκριμένα νοσοκομεία τα λεγόμενα συμβεβλημένα. Αναλόγως τους όρους και το είδος του συμβολαίου που διατηρείτε αναφέρετε ξεκάθαρα αν μπορείτε να κάνετε χρήση οποιουδήποτε νοσοκομείου και το τρόπο που θα σας καλύψει στην επιλογή σας.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμά μας. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.