rapantzikos insurance

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Σας προτείνουμε τις λύσεις που είναι κατάλληλες για εσάς μετά από μελέτη αναγκών.  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Σήμερα κάθε πολίτης και κάθε επιχειρηματίες ή εργαζόμενος μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με σειρά κινδύνων που απορρέουν από την καθημερινότητά και από την επαγγελματική του ιδιότητα.  Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας είναι πιθανό μία ή περισσότερες φορές να χρειαστεί να διεκδικήσουμε το δίκιο μας ή να υπερασπιστούμε νομικά τον εαυτό μας για πράξεις ή παραλείψεις μας που ζημίωσαν τρίτους. Επειδή όμως οι δικαστικές διαδικασίες είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες, χρονοβόρες και δαπανηρές καλό είναι να έχουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα μας απαλλάξει από το βάρος των διαδικασιών και τις δικαστικές δαπάνες. Η νομική προστασία μπορεί να είναι είτε αυτόνομο συμβόλαιο είτε και πρόσθετη κάλυψη σε άλλη ασφάλιση όπως λόγου χάρη η ασφάλιση νομικής προστασίας αυτοκινήτου που συμπεριλαμβάνεται στα περισσότερα συμβόλαια.

Εξειδικευμένοι νομικοί αναλαμβάνουν στην ουσία αντί για εσάς να:

 • Συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να διεκδικήσουν μία αξίωσή σας ή να σας υπερασπιστούν
 • Πραγματοποιήσουν όλη τη διαδικασία του εξωδικαστικού διακανονισμού
 • Καταβάλλουν τις δικηγορικές αμοιβές και τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών
 • Καταβάλλουν στον αντίδικο δικαστική δαπάνη
 • Να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης και να ενημερώνουν τον ενδιαφερόμενο
 • Να παρέχουν νομικές συμβουλές στις περιπτώσεις που χρειάζεται

Στην ουσία η νομική προστασία αφορά όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους. Ιδιώτες, οικογενειάρχες και επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες είναι σόιγουρο ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να χειριστούν προσωπικές υποθέσεις που θα καταλήξουν στις αίθουσες των δικαστηρίων.  Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι στα χρόνια της οικονομικής κρίσης οι άνθρωποι διεκδικούν ευκολότερα και για μικρότερα ποσά αποζημιώσεων από ότι στο παρελθόν το δίκιο τους, καθώς κάθε απώλεια επιφέρει μεγαλύτερο βάρος σε αυτόν που την υφίσταται.

Ποια είναι τα προγράμματα νομικής προστασίας και τι καλύπτουν:

 • Νομική Προστασία Οχημάτων και οδηγών: Καλύπτεται ο ιδιοκτήτης του οχήματος και ο οδηγός.
 • Νομική Προστασία Οικογένειας: Νομική κάλυψη για απρόοπτα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα των μελών μίας οικογένειας, όπως λόγου χάρη πηγαίνοντας μία βόλτα πεζό ένα από τα μέλη της οικογένειας να υποστεί ατύχημα από ένα κακοδιατηρημένο κτίριο κ.α.
 • Προσωπική Νομική Προστασία: Καλύπτει οποιοδήποτε απρόοπτο μπορεί να συμβεί στον ασφαλισμένο εντός και εκτός της οικίας του, όπως να υποστεί ζημιά το σπίτι του από την κατασκευή της διπλανής πολυκατοικίας μέχρι και να υποστεί η υγεία του ζημία από ιατρικό λάθος
 • Νομική προστασία επαγγελματικών ομάδων: καλύπτονται ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά όπως Αστυνομικοί, γιατροί, νοσηλευτές, λιμενικοί, πυροσβέστες, πληρώματα του ΕΚΑΒ, λογιστές, δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι του ΜΕΤΡΟ
 • Νομική προστασία επιχειρήσεων
 • Νομική προστασία Διαχειριστή Πολυκατοικίας: Διασφαλίζει ότι ο συμβαλλόμενος θα έχει νομική κάλυψη για ζητήματα που μπορεί να προκύψουν από λάθη ή παραλείψεις του ή διαφορές από την ιδιότητα του όπως την μη καταβολή των κοινοχρήστων από ένοικο.
 • Νομική Προστασία εκμίσθωσης Ακινήτου: Καλύπτει διαφορές που μπορεί να προκύψουν από την εκμίσθωση ενός ακινήτου από την καθυστέρηση στην καταβολή των ενοικίων μέχρι και την έξωση ή ζημιές στο ακίνητο
 • Νομική Προστασία Σκαφών: Νομική κάλυψη για ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους κατά τη χρήση του σκάφους

Δήλωση ενδιαφέροντος

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας αν ενδιαφέρεστε για το παραπάνω ή κάποιο άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμά μας. Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.